Warning: Illegal string offset 'encoded_title' in /home/foltz/domains/tuingoedfoltz.nl/mvc/controllers/content/SubpagesController.php on line 75
Tuinclubs en andere groepen

17 mrt t/m 18 mrt 2018

Goed Gereedschap, Kruiden en Clematis Dagen

Tuinclubs en andere groepen

Tuingoed Foltz is een geliefde bestemming voor tuinclubs en andere gezelschappen, te meer daar een bezoek aan de kwekerij en de tuinen goed te combineren is met een tocht langs de vele andere interessante tuinen en ‘groene bezienswaardigheden’ in de directe omgeving.

Onze tuinen zijn van juni tot begin oktober op hun mooist. Dat is ook de periode dat het Groningse landschap met z’n rijke graanvelden en prachtige boerderijdorpen het beste tot z’n recht komt. In april en mei èn in september is de voorraad op de kwekerij het grootst.

Speciaal voor groepen bieden we een tweetal arrangementen. Daarnaast kunnen eigen voorstellen na overleg vrijwel altijd worden gerealiseerd.

 

Arrangement 1

koffie/thee/koek + introductie en vrije bezichtiging

We ontvangen je met koffie/thee en Groninger notenkoek en geven een korte introductie over de kwekerij en de tuinen. Daarna ben je vrij om naar hartelust rond te struinen op de kwekerij en op eigen houtje de tuinen en het achterland te verkennen.

Prijs: € 2,50 p.p. (voor groepen onder de 10 personen: basistarief € 25,00)

 

Arrangement 2

koffie/thee/koek + introductie en rondleiding

Na ontvangst met koffie/thee en Groninger notenkoek geven we een introductie over de kwekerij en leiden de groep rond door de tuinen en het productiegedeelte. Uiteraard is er veel ruimte om vragen te beantwoorden en eventueel advies te geven.

Prijs: € 4,50 p.p. (voor groepen onder de tien personen: basistarief € 45,00)

 

Reservering en nadere informatie

De arrangementen worden uitsluitend na reservering aangeboden. Bel (06) 10 59 34 37 of stuur een mail naar kwekerij@tuingoedfoltz.nl voor nadere informatie en suggesties voor andere interessante tuinen in de regio.

Van harte welkom!