18 dec t/m 16 mrt 2018

Winter sluiting tot 17 maart

20 nov 2017

Werkwijze verzending planten Ja, we versturen, maar onder bepaalde voorwaarden

Ja, we versturen, maar onder bepaalde voorwaarden

We kweken een uitzonderlijk breed assortiment bijzondere vaste planten en botanische rariteiten, maar doen dit in heel wisselende aantallen. Dat maakt de logistiek van bestellen, verzamelen en verzenden ingewikkeld en tijdrovend.

Daarom hanteren we voor plantverzending de volgende voorwaarden:

- Minimum-orderbedrag € 30,00

- Bestellingen waarvan meer dan 1/3 bestaat uit enkele stuks per soort (b.v. 1 Salvia 'Javier', 1 Epimedium 'Bandit', 1 Saxifraga 'Kinki Purple' etc.) worden niet in behandeling genomen. Deze beperking geldt niet voor heesters, Clematissen en rozen. Om verzamelaars van bepaalde geslachten terwille te zijn, geldt deze beperking ook niet voor het bestellen van enkele stuks binnen één geslacht (oftewel allemaal Salvia's of Echinacea's of Epimediums).

NB Voor bestellingen om planten af te halen op de tuinbeurzen waaraan we meedoen (o.m. Kiekeberg, Bingerden, Beervelde, Stickhausen en Berlijn), gelden deze beperkingen niet.

 

Verder werkt het bestellen als volgt:

- Maak een selectie uit onze Plantencatalogus (zie rechtsboven)

- Stuur een mail met je wensen naar kwekerij@tuingoedfoltz.nl

- Wij reageren per mail over de voorradigheid van de gekozen planten, noemen eventuele alternatieven en geven informatie over kosten en verzendtermijn.

- Je geeft een definitieve opdracht en vermeldt daarbij of de planten worden opgehaald of toegestuurd moeten worden

- We sturen een opdrachtbevestiging + factuur per mail.

- Nadat de betaling door ons is ontvangen, worden de planten verstuurd in de eerstvolgende verzendronde. We versturen op dinsdag en donderdag.

- We versturen niet bij temperaturen onder de nul graden Celsius of boven de 27 graden.

 

En als je toch enkele stuks wilt hebben?

We nodigen je van harte uit een keer naar Meeden te komen. Als je daar prijs op stelt, geven we je graag advies en wijzen je de weg op de kwekerij en in de tuinen. Veel van de planten uit onze collectie kun je zien in hun natuurlijke omgeving.

Bedankt voor je belangstelling in onze planten. Graag tot ziens.

Andries Bierling en Bob Foltz