1 apr t/m 21 mei 2018

April + Mei Maand van de Elfenbloem

1 jan 2018

Werkwijze verzending planten Ja, we versturen ook, lees meer over hoe te bestellen

Ja, we versturen ook, lees meer over hoe te bestellen

We kweken een zeer breed assortiment bijzondere vaste planten en botanische rariteiten, vaak in kleine aantallen. We laten je graag genieten van dit aanbod, maar juist die enorme diversiteit maakt de logistiek van bestellen, verzamelen en verzenden ingewikkeld en tijdrovend.

Om voldoende tijd over te houden voor het feitelijke kweekwerk, zien we ons genoodzaakt om voor de plantverzending enkele voorwaarden te stellen.

- Minimum-orderbedrag € 30,00.

- Bestellingen waarvan meer dan 1/3 bestaat uit enkele stuks per soort (b.v. 1 Salvia 'Javier', 1 Epimedium 'Bandit', 1 Saxifraga 'Kinki Purple' etc.) worden niet in behandeling genomen. Deze beperking geldt niet voor heesters, Clematissen, exoten in grote potmaten en rozen.

- Voldoet je bestelling niet aan de bovenstaande voorwaarden en wil je toch de planten thuis gestuurd krijgen, dan brengen we € 5,00 extra in rekening.

NB Voor bestellingen om planten af te halen op de tuinbeurzen waaraan we meedoen (o.m. Kiekeberg, Bingerden, Beervelde, Stickhausen en Berlijn), gelden deze beperkingen niet.

 

Verder werkt het bestellen als volgt:

- Maak een selectie uit onze Plantencatalogus (zie rechtsboven)

- Stuur een mail met je wensen naar kwekerij@tuingoedfoltz.nl

- Wij reageren per mail over de voorradigheid van de gekozen planten, noemen eventuele alternatieven en geven informatie over kosten en verzendtermijn.

- Je geeft een definitieve opdracht en vermeldt daarbij of de planten worden opgehaald of toegestuurd moeten worden. Uiteraard noem je in het laatste geval ook het afleveradres.

- We mailen je een opdrachtbevestiging + factuur.

- Nadat de betaling door ons is ontvangen, worden de planten verstuurd in de eerstvolgende verzendronde. We versturen op dinsdag en donderdag.

- We versturen niet bij temperaturen onder de nul graden Celsius of boven de 27 graden.

 

En als je toch enkele stuks wilt hebben zonder bijbetaling?

Kom dan naar de kwekerij! Dat blijft het leukst. Veel planten kun je zien in hun natuurlijke omgeving en als je daar prijs op stelt, geven we je graag advies en wijzen je de weg op de kwekerij en in de tuinen. .

Bedankt voor je belangstelling in onze planten. We zien je bestelling graag tegemoet of verwelkomen je op de kwekerij.

Andries Bierling en Bob Foltz