26 okt t/m 27 okt 2019

Vrucht bomen & Snoei Festival

9 nov t/m 17 nov 2019

Kroonluchters, glaswerk, heiligenbeelden, serviezen en wintergroene planten Brocante Festival - 2 weekends

Brocante Festival - 2 weekends

 

Onder de naam Brocante Festival organiseren we dit jaar op 9/10 èn 16/17 november een intieme najaarsfair.

De sfeer in Frans-landelijk met het accent op oud en doorleefd. In de boerderij fonkelen de kroonluchters boven oude serviezen, glaswerk en heiligenbeelden, op het terras staan oude tuinornamenten en potterie. In The Greenhouse staan per weekend wisselende standhouders met o.m. potten uit de Auvergne, Franse brocanteschatten, exclusieve sieraden, bonbons en diverse andere sfeermakers. Op de zondagen is een kaas- en wijnproeverij ingericht.

De intieme fair is grotendeels overdekt. We verwelkomen je met een glas warme Aspen Spices. Op beide weekends serveert Lia Simons haar befaamde home-made taarten

NB. Dit jaar organiseren we geen Christmas Fair. Het Brocante Festival biedt echter een mooie gelegenheid om al in de sfeer te komen voor de winterfeesten en al decoraties of cadeaus te verwerven.

Je bent op alle dagen van harte welkom van 10 tot 5. De toegang is gratis.

 

 

 

Voor binnen en buiten

Voor binnen is er een schat aan originele, meest antieke, binnenhuisdecoraties, waaronder kroonluchters, kandelaars, serviezen, ruwhouten tafels, bankjes, glaswerk en ander brocante dat met name verzameld is in Frankrijk, België en Hongarije.

Buiten staan onder meer oude tuinvazen, smeedijzeren poorten, Franse tuintafels, tuinbanken, troggen en hekwerken uit Nederland, België en het Middellandse-Zeegebied.

Wintergroene planten en heesters als bamboe, taxus, buxus, rhododendron, varens, helleborus en gaultheria geven het terras en de wintertuin een aangeklede sfeer.

Dit is ook de tijd om vruchtbomen te planten. We hebben een rijke collectie staan, waaronder veel streekeigen rassen en weinig aangeboden soorten.